Lungt och låg form

Red Daimen nu på morgonen, fokuserade på att hitta lugnet och en låg form. Skrittade och travade bara då jag vill att den låga formen i traven ska sätta sig innan jag börjar jobba med galoppen. När han spänner sig hamnar han lätt i en hög oärlig form. Men idag skötte han sig riktigt fint, känns som de kommer bli himla bra. 
 
Trött kille efter ridpassset!
 
 
 Han får sån himla mysig stor trav när han komer ner i den låga formen, de känns hur ordentligt han jobbar med ryggen då. Liten film från ridpasset.

 
På eftermiddagen idag kommer tjejen som var här i veckan och testar snurre igen, under bättre förutsättnigar denna gång. Hoppas han visar sig från sin bästa sida idag :)

Nya prinsen

Då står äntligen fina Daimen i stallet, underbart!
Ska presentera honom lite.
 
 
Detta är då Daimler "Daim", en halvblods valack f. 06. Daddy cool - Bellini. Tävlat några 90 och 1 m. 
Världens goaste kille, vill gärna pussas och mysa. Nu på morgonen märkte jag oxå att han älskar bananer, gulligt!
Honom ska jag nu ha på foder i 2 år, förhoppningsvis längre. Här på bloggen kommer ni nu få följa våran resa genom motgångar och framgångar.
 
Här är ett litet ihopklipp från provridningen, kass kvalité men bättre än inget alls :)
 

Ändrade planer

Jag skulle hämta hem min nya häst på lördag egentligen, men idag skrev ägaren och sa att vi får hämta honom redan imorgon. De ska bli så himla roligt att få komma igång ordentligt igen.

Snurre blev behandlad för ca en månad sedan, och igår var en tjej och provred honom, trots att de va kolsvart och regnade så föll hon pladask för honom :) Nu väntar återbesök på onsdag och efter de vet vi vi hur de blir med honom, bara att hoppas på att behandlingen har tagit och att han är frisk. I såfall åker han redan nästa helg.

Bilder och presentation om nya hästen kommer imorgon när vi hämtat honom :)

Spännande nytt!

På lördag startar jag upp bloggen igen, nyttnyttnytt! Längtar...
RSS 2.0